SHADYS MERCHANDISE

Her på siden kan du finde alle Shadys Merch udgivelser. Der er alt fra Hoodies, T-shirts, Kopper, Plakater, Lamper, Popholdere, og meget mere! Slå dig løs, der er 100% noget Shadys Merchandise som passer perfekt til dig, her hos Geekd!🔥

Hvem er Shadys?

Shadys aka. Simon er en af de mest populære Gaming Creators man kan finde på dansktalende Youtube.
Her på platformen leverer han godt og underholdende indhold i form af Youtube videoer til sine mange tusindvis af fans hver eneste dag. Hans kvalitet er i top på sine Youtube videoer og humøret er højt, når Shadys svinger rundt med sin Minecraft pickaxe ingame i sine gaming videoer på platformen.

Hvis I ikke følger Shadys på hans youtube projekter så kan det klart anbefales.
Shadys har altså også hans helt eget merchandise og tøj som kan findes her hos Geekd. Han har alt fra youtuber tshirts og youtuber hoodies og mange andre fede merch produkter. Tjek det ud her hos Geekd.

Shadys er en af landets mest populære Gaming youtubere når det kommer til videoskabere som laver indhold på dansk indenfor gaming branchen i Danmark. Derfor har han altså også udgivet Shadys merchandise her på Geekd i form af Youtube Hoodies og Youtube tshirts her på Shadys merchandise hjemmesiden på Geekd.

Shadys har haft merchandise som han har solgt på Geekds hjemmeside igennem flere år, og med mange tusindvis af tilfredse kunder. Geekd har været med under hele rejsen for at opbygge det store udvalg af Shadys merchandise, samt produktion og design. Derfor kan vi forsikre dig om at Shadys Merchandise er af top kvalitet og at det er perfekt egnet til en vaskeægte Shadys Fan.

Se alle vores fede kategorier indenfor Shadys Merchandise, lige meget om du er på udkig efter en julegave eller en fødselsdagsgave som skal være en hoodie, tee, plakat, popholder, skolestart udstyr, gaming udstyr, keyhangers, bamser, led lamper eller meget mere.

Du kan også vælge at se hele Shadys Merchandise udvalget, under "Se alt Shadys Merchandise".

Hvis du har spørgsmål eller henvendelser, kan du til enhver tid kontakte os på tlf eller email.

Shadys har samtidig også udgivet musik, en af de største sange som er udgivet på Shadys kanalen er "Nu Sprang Mit Hus Igen" som kan høres herunder. Derudover kan hans mest populære gaming video .

Ofte stillede spørgsmål om Shadys

Hvornår startede Shadys på Youtube?

Shadys oprettede sin Youtube kanal d. 8. Maj 2016 og har været aktiv på Youtube lige siden. I dag driver han 2 kanaler: ShadysMC og ShadysGaming.

Hvor gammel er Shadys?

Shadys er 18 år gammel og er født d. 16. Oktober 2005.

Hvad hedder Shadys i virkeligheden?

Shadys hedder i virkeligheden Simon Feveile.

Hvor bor Shadys?

Shadys aka. Simon bor i Kolding tæt på Geekd.

Kan man møde Shadys?

Det er oftest kun muligt at møde Shadys til meetups eller hvis man er heldig at se ham i offentligheden. Vi kan desværre ikke love at man kan møde ham hvis man besøger Geekd butikken, da han kan være igang med andre ting. Derfor kan vi desværre kun love at man kan møde ham til meetups, og ikke nødvendigvis i butikken.