Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Essential Cookies
Name Description Category
_orig_referrer This cookie is generally provided by Shopify and is used to track landing pages. Essential
_landing_page This cookie is generally provided by Shopify and is used to track landing pages. Essential
_ab This cookie is generally provided by Shopify and is used in connection with access to the admin view of an online store platform. Essential
_secure_session_id This cookie is generally provided by Shopify and is used to track a user's session through the multi-step checkout process and keep their order, payment and shipping details connected. Essential
cart This cookie is generally provided by Shopify and is used in connection with a shopping cart. Essential
cart_sig This cookie is generally provided by Shopify and is used in connection with checkout. It is used to verify the integrity of the cart and to ensure performance of some cart operations. Essential
cart_ts This cookie is generally provided by Shopify and is used in connection with checkout. Essential
cart_ver This cookie is generally provided by Shopify and is used in connection with the shopping cart. Essential
cart_currency This cookie is generally provided by Shopify and it is set after a checkout is completed to ensure that new carts are in the same currency as the last checkout. Essential
checkout_token This cookie is generally provided by Shopify and is used in connection with a checkout service. Essential
storefront_digest This cookie is generally provided by Shopify and it stores a digest of the storefront password, allowing merchants to preview their storefront while it's password protected. Essential
cookieconsent_status This cookie is associated with the app GDPR/CCPA + Cookie Management and is used for storing the customer's consent. Essential
cookieconsent_preferences_disabled This cookie is associated with the app GDPR/CCPA + Cookie Management and is used for storing the customer's consent. Essential
_shopify_m This cookie is generally provided by Shopify and is used for managing customer privacy settings. Essential
_shopify_tm This cookie is generally provided by Shopify and is used for managing customer privacy settings. Essential
_shopify_tw This cookie is generally provided by Shopify and is used for managing customer privacy settings. Essential
_tracking_consent This cookie is generally provided by Shopify and is used to store a user's preferences if a merchant has set up privacy rules in the visitor's region. Essential
tracked_start_checkout This cookie is generally provided by Shopify and is used in connection with checkout. Essential
identity_state This cookie is generally provided by Shopify and is used in connection with customer authentication. Essential
identity_customer_account_number This cookie is generally provided by Shopify and is used in connection with customer authentication. Essential
Reporting and Analytics Cookies
Name Description Category
_s This cookie is associated with Shopify's analytics suite. Reporting and Analytics
_shopify_fs This cookie is associated with Shopify's analytics suite. Reporting and Analytics
_shopify_s This cookie is associated with Shopify's analytics suite. Reporting and Analytics
_shopify_sa_t This cookie is associated with Shopify's analytics suite concerning marketing and referrals. Reporting and Analytics
_shopify_sa_p This cookie is associated with Shopify's analytics suite concerning marketing and referrals. Reporting and Analytics
_shopify_y This cookie is associated with Shopify's analytics suite. Reporting and Analytics
_y This cookie is associated with Shopify's analytics suite. Reporting and Analytics
_ga This cookie name is associated with Google Universal Analytics Reporting and Analytics
_gat This cookie name is associated with Google Universal Analytics Reporting and Analytics
customer_auth_provider This cookie is associated with Shopify's analytics suite. Reporting and Analytics
customer_auth_session_created_at This cookie is associated with Shopify's analytics suite. Reporting and Analytics
_s This cookie is associated with Shopify's analytics suite. Reporting and Analytics
Marketing And Retargeting Cookies
Name Description Category
IDE This domain is owned by Doubleclick (Google). The main business activity is: Doubleclick is Googles real time bidding advertising exchange Marketing And Retargeting
GPS This cookie is associated with YouTube which collects user data through videos embedded in websites, which is aggregated with profile data from other Google services in order to display targeted advertising to web visitors across a broad range of their own and other websites. Marketing and Retargeting
PREF This cookie, which may be set by Google or Doubleclick, may be used by advertising partners to build a profile of interests to show relevant ads on other sites. Marketing and Retargeting
BizoID This is a Microsoft MSN 1st party cookie to enable user-based content. Marketing and Retargeting
_fbp Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. Marketing and Retargeting
__adroll This cookie is associated with AdRoll Marketing and Retargeting
__adroll_v4 This cookie is associated with AdRoll Marketing and Retargeting
__adroll_fpc This cookie is associated with AdRoll Marketing and Retargeting
__ar_v4 This cookie is associated with AdRoll Marketing and Retargeting
Functional Cookies
Name Description Category
_gid This cookie name is associated with Google Universal Analytics Functional

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Er du interesseret i sikkerhed og privatliv i forbindelse med din færden på internettet, er det relevant, at du er opmærksom på generel cybersikkerhed. Læs mere om vigtigheden af cybersikkerhed her.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [ support@geekd.dk ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Geekd ApS

Mønten 2

6000 Kolding

Telefon: 71 74 30 33

Email: support@geekd.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og bliv en del af familien!