Over 30.000 Har allerede handlet hos os

Hos Geekd. Har vi mange daglige kunder, over 30.000 har allerede valgt at handle hos os. Skal du være den næste, så se vores fantastiske produkter.

HVAD VI LAVER HOS GEEKD

Hos Geekd, Laver vi skrædersyet computere, efter kundens behov. Samt sælger alt udstyret dertil om det er en computer, du selv samler, eller vi skal samle den for dig. Så er du hvertfald kommet det rette sted hen.

VORES VISION

Vi ønsker at opretholde vores kendte service, gennem, træning og kvalitets kontrol.
Vi ønsker også at blive Danmarks fortrukkende it leverandør. Dette gøres ved at vi fra hjælp fra kunder, som sikre at vi kan købe større ind, og sælge billigere.

KORT HISTRORIE OM GEEKD

Geekd startet i 2017 meget småt. I september 2018, der gav vi den gas. Vi oprettet et ApS og udvidet fra 1 til 3 mand. Dette sikret at vi kunne bruge mange flere timer på virksomheden, som idag afspejler. Vi har rundet de første 30.000 kunder og for hver dag øges dette tal.

FØLG MED PÅ VORES REJSE

Vores iværksætter rejse er først lige begyndt! Du kan følge vores rejse og hvad vi går og laver vi de sociale medier. Du kan finde os i bunden af siden tryk på facebook eller instagram ikonet og følg os allerede idag.