Over 30.000 har allerede handlet hos os

Hos Geekd har vi mange daglige kunder, og over 30.000 har allerede valgt at handle hos os. Skal du være den næste, så se vores fantastiske produkter.

HVAD VI LAVER HOS GEEKD

Hos Geekd, laver vi skræddersyede computere, efter den enkeltes behov, samt sælger alt udstyret dertil. Om det er en computer, du selv samler, eller vi skal samle den for dig, så er du hvert fald kommet det helt rette sted hen. Er du i tvivl om hvilken computer der er den rette for dig, så ring til os, og så vil vi mere end gerne guide dig til det perfekte valg, ud fra netop dine ønsker.

VORES VISION

Vi ønsker at opretholde vores kendte service, gennem træning og løbende kvalitetskontrol.
Vi ønsker også at blive Danmarks fortrukkende IT-leverandør. Dette gør vi ved ved hjælp fra alle vores kunder, som sikre at vi løbende kan købe større ind, og derved sælge det endnu billigere til kunderne.

KORT HISTORIE OM GEEKD

Geekd startet i 2017 meget småt. I september 2018, der gav vi den gas. Vi oprettede et ApS og udvidede fra 1 til 3 mand. Dette sikrede at vi kunne bruge mange flere timer på virksomheden, som i dag afspejler at vi også derfor har rundet de første 30.000 kunder, og for hver eneste dag øges dette tal.

FØLG MED PÅ VORES REJSE

Vores iværksætter rejse er først lige begyndt! Du kan følge vores rejse og hvad vi går og laver vi de sociale medier. Du kan finde os i bunden af siden tryk på Facebook, Instagram eller YouTube ikonet og følg med!