gamer-workout-challenge

Døjer du med dårlig koncentration på de lange LAN-aftener eller formår du ikke at maxe ud, når du grinder i Minecraft? Så læs med her, da vi har skabt den perfekte cocktail af unikke øvelser, der med sikkerhed vil optimere dine skills in-game.

Gør som eSports-folket

Gaming er meget mere end bare hurtige fingre og litervis af energidrik. Det bekræfter, de mange professionelle inden for Minecraft og CS:GO-verden. For dem handler det i bund og grund om at holde kroppen aktiv hele tiden. Med de rette øvelser har de taget deres gaming skills til et helt nyt niveau. Deres koncentration over mange sessions er blevet forbedret markant, og det hele bunder i at holde kroppen fysisk aktiv.
Det er specielt evnen til kunne styre musen præcist over de lange gaming sessioner, som kræver at man ikke kun er aktiv foran skærmen. 

Grind hele natten lang

Det kræver nemlig mere end bare at holde sig aktiv foran skærmen, og en inaktiv krop sløver reaktionsevnen. Hvis du har været inde i et dårlig run med lave stats og ikke føler, at dit game udvikler sig, er det på tide at prøve noget nyt. Vores øvelser vil med garanti forbedre dit game og gøre dig i stand til at grinde hele natten lang. 

100% svedgaranti med vores intense workout øvelser 

Vores program er sammensat af 6 forskellige øvelser med fokus på at få din puls op og sved på panden. Husk undervejs at få nok væske indenbors for at undgå væskemangel. Al fysisk aktivitet uden væske ender altid i en disaster. Hold dig derfor altid hydreret, evt. med et glas ioniseret vand. Det gør virkelig underværker!

  1. Start med 30 halve englehop for lige at få blodet til at pumpe
  2. Så kører vi 30 squats
  3. Dernæst skal vi have fokus på overkroppen med 10 planke-hop
  4. Fortsæt med hænderne i gulvet og lav 30 mountain climbers
  5. Og som en ekstra indsats til benene tager vi 30 dybe skridt
  6. Som afslutning kører vi 30 luft-cirkelspark

Kør programmet igennem 5 gange. Det er meget, det ved vi! Men du klarer det snildt, og så kan du være 100% sikker på at undgå enhver form for fatigue, burnouts eller elendig reaktionsevne. Din krop er pumped og klar til at tage imod næste challenge!

---

En anden ting som er helt sikkert. Er at det er vigtigt at holde sin kost ved lige, hvis man skal performe på det højeste niveau. Et modigt bud på en madplan kunne være denne madplan. Det er en vegansk madplan, så tjek eventuelt med dine forældre eller nærmeste om det er noget I skal give jer i kast med. 

Skriv en kommentar

Alle kommentarer gennemses før de offentliggøres