Funko Pop

Funko Pop figurer – spil- og filmhelte i den virkelige verden

Fanmerchandise verdenen vokser og vokser, og det slut med den tid, hvor vores alle sammens superhelte, superskurke og magiske væsener kun eksisterede på skærmen. I dag kan vi nemlig alle sammen samle på figurer, T-shirts, kasketter og meget mere, som alle er inspireret at vores yndlings superhelte. Vi tilbyder Funko Pop figurer fra en lang række spil og film, og vi garanterer at du finder en figur, som passer lige ind i din samling. Blandt vores store udvalg finder du eksempelvis forskellige Overwatch Funko Pop figurer og figurer fra Fortnite – og ikke mindre end det, så tilbyder vi altså også Funko Pop figurer fra Disney!

Funko pop figurer – hvad er det egentlig?

En Funko Pop figur er en lille ’dukke’, der er fremstillet af vinyl og som ofte ikke er mere end 10 cm høj – netop dette gør, at den passer perfekt ind på din hylde. Det der gør Funko Pop figurer specielle er deres enorme hoveder, og på nogle modeller kan hovedet endda vippe.
Funko Pop figurer er dog ikke blot små figurer med store hoveder. Designet er inspireret af den japanske chibi-stil, der blandt andet ses i Manga og Anime, og det er svært at undgå at falde for deres store flotte øjne og deres søde små detaljer. Ingen havde dog forudset, at de små Funko Pop figurer ville blive så populære, at man nu kan kalde dem et kulturelt fænomen.
Den allerførste Funko Pop figur der blev lavet var maskotten fra Big Boy, og hurtigt herefter fulgte figurer baseret på Skipper Skræk og Dick Tracey. Det var dog først da Funko Pop Game of Thrones figurerne blev lanceret, at der for alvor kom gang i salget af de små figurer. Succesen blev bragt hjem, da mange af seriens skuespillere poserede med figurerne på de sociale medier, og da de havde dem med til interviews. Rolling Stones skrev en artikel om Funko pop figurerne i 2014, og på det tidspunkt var de ikke længere til at komme udenom.
En almindelig Funko Pop figur måler normalt ca. 10 cm, men der findes altså også to større størrelser på henholdsvis 15 og 22 cm. Desuden findes der Funko Pop figurer der er endnu mindre end den normale størrelse, nemlig en på 6,3 cm og en på 3,8 cm.

Funko pop Danmark – Funko pops til enhver smag

Hos Geekd forhandler vi Funko Pop figurer i Danmark, og vi har et stort udvalg af de små figurer, så der er noget til enhver smag. Vi tilbyder Funko Pop figurer i alle tænkelige designs, og vores univers af figurer dækker alt lige fra Fortnite til Grusomme mig. Med Funko Pops kan du bringe dine spil- og filmhelte med hjem, og du kan eksempelvis give dit gamer-setup den helt store makeover. Sæt dine nye Funko Pop figurer op på hylden over din computerskærm, og du vil altid have dine Fortnite helte ved din side, når du spiller.
Eller hvad med at tage på et helt nyt eventyr med Gru og hans minions? Fra den populære børne- og familiefilm ’Grusomme mig 3’ tilbyder vi ’Turist Dave’ og ’Turist Jerry’ som Funko Pop figur. Disse 2 Funko Pops egner sig specielt som gaver til ungerne. Til de hardcore Disney fans, tilbyder vi dig en ’Frozone’ Funko Pop figur, fra filmen ’De Utrolige’.

Service og levering på højt niveau

Vi bestræber os på god service, og du er derfor altid velkommen til at lægge vejen forbi – vi står altid klar til at hjælpe dig. Vi svarer på alle spørgsmål, og vi hjælper dig med at finde den Funko Pop figur, som lige præcis du leder efter. I butikken kan du se alle vores varer, og du kan blandt andet teste vores computere, så du er sikker på at få det helt rigtige udstyr med hjem. Har du bestilt din ordre på vores webshop, kan denne også afhentes i vores butik. Bestiller du dine Funko Pop figurer online, sender vi pakken hurtigst muligt, og du kan forvente en leveringstid på 1-2 hverdage. Desuden giver vi gratis fragt på alle online bestillinger over 600 kr.

Er du i tvivl om noget, har vi lavet en liste over de oftest stillede spørgsmål, og finder du ikke svaret på dit spørgsmål dér, så er du altid velkommen til at skrive til os på spport@geekd.dk. Du kan også vælge at give os et kald på 71 74 30 33, og vi tager altid imod dig med et smil på læben.

Viser 1–32 af 38 resultater