Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

    • Levering
    • Internationalt
    • Betaling
    • Priser
    • Sikkerhed
    • Fortrydelsesret
    • Reklamationsret
    • Persondatapolitik

Vilkår for køb på Geekd.dk

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer og ydelser på geekd.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne. 

Sælger:

Når du køber varer eller ydelser på geekd.dk indgår du aftale med:

 

Geekd ApS

CVR 39806282

Østerbro 17

6870 Ølgod

Levering

Alle pakker bliver sendt med GLS eller Dansk Avis Omdeling og leveres generelt inden for 1-3 hverdage.

Fragtpriserne er:
0 kr. for Afhentning på lageret
45 kr. for GLS og 34 for Dao til pakkeshop.
65 kr. GLS med omdeling.

Internationalt

Vi sender kun vores varer til Danmark, men der er mulighed for, at vi udvider i fremtiden.


Betaling

Betaling foretages med VISA Dankort, VISA og Mastercard via det danske YourPay, hvilket er et sikkert betalingsmodul.

Priser

Alle priser på www.Geekd.dk er inkl. moms og kan variere fra dag til dag.

Der tages forbehold for trykfejl, udgåede varer, prisændringer & leverancesvigt fra tredjepart.

Sikkerhed

Betaling foregår hos YourPay. De anvender SSL(Security Socket Layer), hvilket betyder, at alle bestillinger er krypteret og beskyttet. Geekd garanterer, at persondata eller e-mail ikke bliver overdraget til tredjeparter, medmindre at politi, anklagemyndighed eller lignende kræver oplysninger, samt hvis du har accepteret at modtage mails fra vores nyhedsbrev.

Fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret på alle varer bestilt hos os. Hvis du ønsker at returnere en vare, beder vi dig ringe først. Returvarer skal være ubeskadiget, hvis varen ikke er i en god/acceptabel stand, vil det fulde beløb ikke returneres. Vi vil vurdere varen og kunden vil kun få en del eller intet af købsbeløbet retur.

For at modtage hele varens pris, skal varen derfor være i samme stand, som da kunden modtog den.

Hvis du returnerer varen, får du beløbet, du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver tilbageført til det kort, som er blevet brugt til at betale med. Vi tilbagefører pengene, når vi har har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til fortrydelsesreglerne.

Specialvarer (ikke katalog varer) tages ikke retur af Geekd ApS.

Fragten i forhold til returnering af varer købt på www.Geekd.dk betales af kunden.

Returvarer skal sendes til:

Geekd ApS
Storegade 34
6870 Ølgod

Du kan også returnere vare ved at nægte modtagelse af pakken.

Reklamationsret

Ved handel på www.Geekd.dk har du 24 månders reklamationsret.

Ved reklamation kan du vælge:
Varen repareret
Pengene tilbage (hvis varen er uåbnet)
Afslag i prisen (dette afhænger af den konkrete situation i forhold til varen).

Reklamationen refunderer fragtomkostninger til en rimelig pris.

Ved reklamation skal varen sendes til:

Geekd ApS
Storegade 34
6870 Ølgod

Husk at beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Persondatapolitik

Oplysninger For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle data behandles iht. Persondataloven.

 
Opbevaring Personoplysningerne registreres hos Geekd ApS og opbevares i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysnigner, når data sendes og opbevares elektronisk – hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvilkling af internetttet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinier for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden.Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Hvem har adgang De reelle ejere af Geekd ApS har adgang til oplysningerne.
Tredjemand Oplysninger afgivet til Geekd ApS videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.

Vi tillader os at sende opfølgende mails når du har afgivet din ordre

 

 

Vores mål
Geekd arbejder altid på at få det fedeste merchandise og gear til danmark!

Stort udvalg, gode priser, billigt fragt og hurtig levering.

 

Sidst opdateret: 25/09/2018 kl: 17.01