Butikken

I september 2018 åbnede Geekd sin fysiske butik ved Storegade 34, 6870 i Ølgod. Butikken byder dig velkommen til et stort udvalg af varer. Her finder du alt indenfor gaming og film, blandt andet byder vi på et stort sortiment af merchandise fra Minecraft, Havit, League of Legends, Fornite og meget mere. Dog forhandler vi ikke kun merchandise, vi har også spil, gaming udstyr, tilbehør, hardware og kontorartikler.

Stort udvalg til den ultimative gamer

Du kan med vores varer fuldende dit ’gamer-setup’, og vi garanterer, at du vil blive glad for dine køb. Vores varer er designet specielt til gamere, så du får, med det helt rigtige udstyr, den bedst mulige spiloplevelse. I butikken har du også mulighed for at prøve vore merchandise på, så du får den rigtige størrelse med hjem. Du kan med fordel tjekke vores udvalg af gamer merchandise og udstyr ud på webshoppen, inden du besøger butikken.

Service på højt niveau

Vi bestræber os på god service, og du er derfor altid velkommen til at lægge vejen forbi – vi står altid klar til at hjælpe dig. Vi svarer på alle spørgsmål, og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige størrelse. I butikken kan du se alle vores varer, og du kan blandt andet teste vores computere, så du er sikker på at få det helt rigtige udstyr med hjem. Har du bestilt din ordre på vores webshop, kan denne også afhentes i vores butik.

Åbningstider

Mandag: 9:30 – 17:30
Tirsdag: 9:30 – 17:30
Onsdag: 9:30 – 17:30
Torsdag: 9:30 – 17:30
Fredag: 9:30 – 17:30
Lørdag: 9:30 – 13:00
Første søndag i måneden: 9:30 – 13:00 – ellers lukket